T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı…


-
+
Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı…


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Rotary Kulübü Yönetimi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı makamında ağırladı.

Başkan Gökhan ilk olarak AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı makamında ağırladı. Turan ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve Belediye Meclis Üyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Esra Yüksel’i de ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette, Çanakkale gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Turan Başkan Gökhan’a plaket takdiminde bulundu. 

Başkan Gökhan ardından Rotary Kulüp Dönem Başkanı Hakan Pamukçu ve Geçmiş Dönem Başkanı Soykan Özer’i makamında ağırladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan kulüp çalışmalarına ilişkin bilgi aldı. 

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerini de makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile heyete teşekkürlerini iletti. Karşılıklı sohbet ile geçen ziyarette Başkan Gökhan, kadınların daha fazla iş hayatına atılması gerektiğini vurgularken, buna yönelik gerekli desteklerin de arttırılması gerektiğini ifade etti. 

Başkan Gökhan son olarak ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak’ı makamında ağırladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Murat, Başkan Gökhan’a ÇOMÜ de gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgi verdi. Ziyaret, Murat’ın Başkan Gökhan’a hediye takdimi ile son buldu.