TÜBİTAK Yaz Bilim Kampı Sona Erdi

TÜBİTAK Yaz Bilim Kampı Sona Erdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Arzu Bayındır'ın proje yürütücülüğünde gerçekleştirilen, Çanakkale Belediyesi tarafından desteklenen TÜBİTAK “Sihirli Dünyalara Açılan Kapılar ve Bilime Yolculuk” Yaz Bilim Kampı sertifika töreni ile son buldu.

13 Temmuz 2019 Cumartesi günü Parion Otel’de gerçekleştirilen sertifika törenine, Belediye Başkan Vekili Egemen Ergun da katılım gösterdi. Öğr. Gör. Arzu Bayındır, yaptığı açılış konuşmasında , I.Dönem Darüşşafaka Eğitim Kurumları, YİBO Gülpınar, Çanakkale Merkez, Merkez köy, Ayvacık, Bayramiç’ten katılan 30 öğrencinin, II. Dönem; Soma İlçesi öğrencileri ( Maden kazasında birinci dereceden yakınını kaybeden), Bozcaada, Çan, YİBO Akçakoyun, Yenice, Gökçeada, Gelibolu’dan katılan ve III. Dönem; Gazi Şehit çocukları, SHÇEK Küçükkuyu, Biga, Eceabat, Ezine, Lapseki’den 30 öğrenci ve toplam 90 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen proje hakkında bilgiler verdi. Bayındır, öğrencilerin yolunun daima bilimle aydınlanması, yaşamlarında bilimin ve bilimsel düşüncenin rehber olması dileklerinde bulunarak projeye katkı sunan tüm kurum, kuruluş, katılımcılara ve öğrencilere teşekkür etti. Etkinlik, öğrencilere sertifikalarının verilmesi, kamp boyunca yapmış oldukları etkinliklerin yer aldığı görselin sunumu ve kamp pastasının kesimi ile sona erdi.