Üstyapı Yenileme Çalışmaları Hız Kesmiyor

Üstyapı Yenileme Çalışmaları Hız Kesmiyor

Çanakkale Belediyesi tarafından belirli bir program dahilinde kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında ekipler, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Oto Kent Sitesi Kavşağından Bölge Trafik Kavşağına (Kepez'den Çanakkale Merkez istikametinde) gidiş yönündeki yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından karşı şeritteki yenileme çalışmalarına başladı. Kipa AVM önünde (Çanakkale Merkez’den Kepez istikametine) çalışmalara devam eden ekipler, kilit parke taşlarının sökümü ve zemin düzenleme işlerini tamamlayarak, asfalt serme çalışmalarına başladı.

Çalışmalar nedeni ile ilgili şerit, trafiğe kapatılmış olup, diğer yönde tek şerit üzerinden gidiş-geliş şeklinde yönlendirme yapılmaktadır.  Çalışmalar süresince kentlilerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını diler, bilgilerine sunarız.