Barbaros Atam Kreş Öğrencilerinden Yılsonu Etkinliği

Barbaros Atam Kreş Öğrencilerinden Yılsonu Etkinliği

Nisan ayında eğitim-öğretime başlayan Çanakkale Barbaros Atam Kreş ve Gündüz Bakımevinin minik öğrencileri, 22 Haziran 2019 Cumartesi günü düzenlenen yılsonu etkinliğinde karne heyecanı yaşadı.

Barbaros Atam Kreş bahçesinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekili Kanber Koç, Atam Kreşin minik öğrencileri ve aileleri katıldı. Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü İsmail Açar'ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte söz alan Belediye Başkan Vekili Kamber Koç, "Öncelikle eğitim aileden başlar ve devam eder. Belediyemizin ve Başkanımızın eğitime karşı büyük bir hassasiyeti var. Bu nedenle de kreşlerimizde verdiğimiz eğitime önem gösteriyoruz. Ben öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından bu yıl mezun olan Atam Kreşin minik öğrencileri, karne heyecanını aileleri ile birlikte yaşadı. Karnelerini öğretmenlerinden alan öğrenciler, şarkılar ve oyunlar ile keyifli bir gün geçirdi.