Binlerce Öğrenci Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Binlerce Öğrenci Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin (ÇOMÜ) 2018- 2019 eğitim- öğretim yılı Mezuniyet Töreni, 20 Haziran 2019 Perşembe günü 18 Mart Stadyumunda gerçekleşti. Törende, mezun olan binlerce öğrenci kep attı.

Mezuniyet törenine, Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkan Vekili Kanber Koç, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat başta olmak üzere protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, öğrencilerin geçit töreni ile başlarken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çanakkale Mehteran Takımı da bir gösteri gerçekleştirdi. Tören, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar ile devam etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Diplomaların dağıtılmasının ardından ise mezun olan binlerce öğrencinin kep atmasıyla tören sona erdi.

18 Mart Stadyumundaki törenin ardından, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesinde Mezuniyet Resepsiyonu da düzenlendi.