T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


-
+
Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Lapseki ve Eceabat CHP İlçe Başkanlıkları, Eğitim-İş Çanakkale Şubesi, İnsan Hakları Derneği ve Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği yönetimlerini ağırladı. 

Başkan Gökhan’ın ilk konuğu Eğitim-İş Çanakkale Şube Yönetimi oldu. Şube Başkanı Ahmet Mantaş ve yönetimini ziyaretleri nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, tebrikleri kabul etti. Ziyaret, güncel konulara ilişkin sohbettin ardından sona erdi.  

Başkan Gökhan’ın bir sonraki konukları Lapseki İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu oldu. Ziyaret nedeni ile İlçe Başkanı Yaşar Genç ve yönetimine teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, tebrikleri kabul etti. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan nezaket ziyaretleri kapsamında Eceabat İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunu da makamında ağırladı. İlçe Başkanı Muzaffer Övün ve yönetiminin tebriklerini kabul eden Başkan Gökhan, Eceabat ilçe yönetiminin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

İnsan Hakları Derneği Yönetimini de makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, güncel konulara ilişkin sohbetin ardından sona erdi. 

Başkan Gökhan, ziyaretler kapsamında son olarak Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği yönetimini ağırladı. Dernek yönetiminin tebriklerini kabul eden Başkan Gökhan, dernek faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından dernek yönetiminin Başkan Gökhan’a hediye takdimi ile son buldu.