T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan, BirGün Gazetesinin 16. Kuruluş Yıldönümü Etkinliğinde…


-
+
Başkan Gökhan, BirGün Gazetesinin 16. Kuruluş Yıldönümü Etkinliğinde…


BirGün Gazetesinin 16. kuruluş yıl dönümü ile ‘Ege’de BirGün’ aylık ekinin tanıtımı, İzmir Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katıldı. 

Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte günün önemine ilişkin konuşmalar gerçekleşirken, eşi Hale Gökhan ile birlikte etkinlikte yer alan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, “BirGün’ün 16. yılının kutlamalarına katıldık. Bu çalışmayı tebrik ediyorum. Sadece iltifat yetmez. Destekleyeceğiz. BirGün gazetesini daha uzun yıllara götüreceğiz. Başarılar büyüyor. Birbirimize destek olarak ayağa kalkacağız” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından BirGün gazetesinin 16. yıl dönümü dolayısıyla pasta kesimi gerçekleşirken, etkinlik keyifli bir sohbet ortamında devam etti. 

Etkinliğin konukları arasında ise, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok da başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanı, kurum ve kuruluş temsilcisi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gazeteciler yer aldı.