T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


-
+
Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, tebrik ziyaretleri kapsamında Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Kepez Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Kepez Belge Örgütü, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Deniz Ürünlerini ve Küçük Balıkçıları Koruma Derneği Yönetimi ile Çanakkale Baro Başkanlığı Yönetimini makamında ağırladı.

22 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında ilk olarak kapsamında Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Kepez Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Kepez Belge Örgütünü ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti. Tebrikleri kabul eden Başkan Gökhan aynı zamanda Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve Meclis Üyelerini de tebrik etti. 

Başkan Gökhan, bir sonraki ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. ÇTSO Yönetimi Başkan Gökhan’ı tebrik ederken, ziyaret karşılıklı sohbetle son buldu.

Çanakkale Deniz Ürünlerini ve Küçük Balıkçıları Koruma Derneği Yönetimini de makamında ağırlayan Başkan Gökhan, hem tebrikleri kabul etti hem de derneğin çalışmalarına ve güncel konulara ilişkin heyetle sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Gökhan günün son konukları olan Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ve Baro yönetimine de ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Yönetimin tebrik ziyareti karşılıklı sohbetle son buldu.