T.C. Çanakkale Belediyesi

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda ÇABİS de Tanıtıldı


-
+
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda ÇABİS de Tanıtıldı


17-18 Nisan 2019 tarihleri arasında Çanakkale-Edremit etabının gerçekleştiği 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de, ÇABİS’i tanıtım amaçlı bir stant açtı.

Bisiklet yarışlarının en üst kategorisi “World Tour” (PRO) kapsamında olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 55.’si 16-21 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul – Tekirdağ, Tekirdağ – Eceabat, Çanakkale-Edremit, Balıkesir – Bursa, Bursa – Kartepe, Sakarya – İstanbul etaplarında gerçekleşecek. Toplam mesafesi 1020 km olan Bisiklet Turu’nun 2 ve 3. Etapları ise 17-18 Nisan 2019 tarihlerinde Çanakkale’de düzenlendi.

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de bisiklet sporuna destek vermek, kentteki bisiklet paylaşım sistemi olan ÇABİS’i katılımcılara tanıtmak amacıyla Çanakkale etabının başlangıç noktasındaki stantta yerini aldı. Açılan standı Türkiye Bisiklet Milli Takımı sporcuları da dahil olmak üzere çok sayıda katılımcı ziyaret ederken, konuklara ÇABİS Bisiklet Paylaşım Sistemi hakkında detaylı bilgiler verildi.