Kooperatifçilik Çalışmaları ve Tarıma Dayalı Faaliyetler Yerinde İncelendi

Kooperatifçilik Çalışmaları ve Tarıma Dayalı Faaliyetler Yerinde İncelendi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve beraberindeki heyet, kooperatifçilik çalışmalarını incelemek üzere gittikleri İzmir’de farklı kooperatiflere ziyaretler gerçekleştirerek, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Yerelden kırsala kalkınma adına kooperatifçilik alanında atılacak adımlar öncesi İzmir örneklerinin incelendiği teknik gezi kapsamında Başkan Gökhan, Bademler Doğal Yaşam Köyü’nü inceledi. Doğanın içinde kurulan ve kırsal turizme katkı sunan köyü inceleyen Başkan Gökhan ve beraberindeki heyet, buradaki faaliyetlere ilişkin bilgiler aldı.

Başkan Gökhan’ın bir sonraki durağı ise, Seferihisar Belediyesi oldu. Burada Belediye Başkan Vekili Rahmi Tezel ile bir araya gelen Başkan Gökhan, belediyenin çalışma ve projelerine ilişkin karşılıklı sohbet gerçekleştirdi.

Heyet, Seferihisar’da da kooperatif örneklerini yerinde incelerken, Hıdırlar Kadın Kooperatifini de ziyaret ederek, buradaki çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgiler aldı.