T.C. Çanakkale Belediyesi

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Rotası, 17-18 Nisan'da Çanakkale'den Geçecek


-
+



Bisiklet yarışlarının en üst kategorisi “World Tour” (PRO) kapsamında olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 55.’si 16-21 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul – Tekirdağ, Tekirdağ – Eceabat, Çanakkale-Edremit, Balıkesir – Bursa, Bursa – Kartepe, Sakarya – İstanbul etaplarında gerçekleşecek. Toplam mesafesi 1020 km olan Bisiklet Turu’nun 2 ve 3. Etapları ise Çanakkale’de düzenlenecek.

Program kapsamında yarışçılar, 17 Nisan 2019 Çarşamba günü Çanakkale il sınırına giriş yapacak. 18 Nisan 2019 Perşembe günü ise saat 11.30’da Çanakkale Valiliği önünden start verilecek olan Bisiklet Turu, Kayserili Ahmet Paşa Caddesi, İskele Meydanı, Demircioğlu Caddesi, Atatürk Caddesi, 17 Burda AVM, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi döner kavşak 1. Çıkış – Çanakkale İzmir Yolu (Kepez) – Dardanos – Truva Kavşağı – Bozcaada Kavşağı – Ezine – Ayvacık Kavşağı – Küçükkuyu – Balıkesir il sınırı rotalarında devam edecek.

Kentlimizin bilgisine sunar, belirtilen güzergahlarda trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmelerini önemle rica ederiz.