T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan, Kooperatifçilik Çalışmalarını İncelemek Üzere İzmir'de…


-
+
Başkan Gökhan, Kooperatifçilik Çalışmalarını İncelemek Üzere İzmir'de…


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kooperatifçilik çalışmalarını yerinde incelemek üzere beraberindeki heyetle birlikte gittiği İzmir’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i de makamında ziyaret etti.

Başkan Gökhan, eşi Hale Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri Rebiye Ünüvar ve İrfan Mutluay, Belediye Meclis Üyeleri Fatma Kaynaş ve Birten Sarıbaş, Çanakkale Belediyesi Strateji Geliştirme Birim Yöneticisi Hale Evrim Akman, Çanakkale Belediyesi Tohum Sandığı Personeli İbrahim Battal, Çanakkale Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Ali Rıza Berkit ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Onur Sinan Türkmen’in de bulunduğu heyet ile birlikte İzmir’e, kooperatifçilik çalışmalarını yerinde incelemek üzere bir gezi gerçekleştirdi.

Bu gezi kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesine bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Gökhan ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i de makamında ziyaret etti. Bir süre önce gerçekleşen 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve gelen Başkanlar Gökhan ve Soyer, birbirlerini tebrik ederken, ziyarette başta kooperatifçilik çalışmaları olmak üzere güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetler gerçekleşti. Ziyaret sonunda Başkan Gökhan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e çeşitli hediyeler takdim etti.