Vize Sınavlarına Çalışan Öğrenciler İçin Ulaşımda Ek Seferler Düzenlendi

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, 9-19 Nisan 2019 tarihleri arasında üniversite vize sınavlarına çalışan ÇOMÜ’lü öğrenciler için Ç1 ve Ç10 hatlarında ek sefer düzenlemesi gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü içinde bulunan kütüphane binasında ders çalışan öğrencilere yönelik 19 Nisan 2019 tarihine kadar geçerli olacak düzenleme kapsamında;

Ç10 hattındaki ek düzenleme ile sadece Terzioğlu Kampüsü Merkez Kütüphane arkası kalkışlı olarak, Ardes Yurdu, Safiye Hüseyin Yurdu, Beldemiz, Troya Caddesi, Kerime Sultan Yurdu ve Nusrat Yurdu güzergahında, 23.00-00.00-01.00-02.00-03.00 kalkış saatleri ile ilave ve tek yönlü seferler gerçekleştirilecektir.

Ç1 hattındaki ek düzenleme ile de yine sadece Terzioğlu Kampüsü Merkez Kütüphane arkası kalkışlı olarak, Ardes Yurdu, Safiye Hüseyin Yurdu, Beldemiz, Atatürk Caddesi, Cuma Pazarı, İskele, Anafartalar Kampüsü, Esenler ve Eski SSK güzergahında, 00.00-01.00-02.00-03.00 kalkış saatleri ile ilave ve tek yönlü seferler gerçekleştirilecektir.