T.C. Çanakkale Belediyesi

Rotary Kulübü'nden Başkan Gökhan'a Teşekkür Plaketi…


-
+
Rotary Kulübü'nden Başkan Gökhan'a Teşekkür Plaketi…


Çanakkale Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 30 Ağustos Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışmasına verdiği destek ve katkılardan dolayı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Çanakkale Rotary Kulübü üyelerinin toplantısına eşi Hale Gökhan ile birlikte katılan Başkan Gökhan, plaketten dolayı kulüp üyelerine teşekkür etti. Başkan Gökhan, yüzme yarışlarının uluslararası hale geldiğini ve Çanakkale'nin tanıtımı için önemli ve anlamlı bir organizasyon olduğunu belirterek, “Geleneksel olarak düzenlenen yüzme yarışı kentimiz için önemli bir organizasyon. Artık uluslararası bir hal aldı. Önümüzdeki senelerde yabancı katılımcı sayısının daha da artacağına inanıyorum. Bu etkinlik, kentin tanıtımı için çok önemli. Haliyle bu tür organizasyonlara destek olmak bir yerde bizim görevimiz. Bu anlamda plaketiniz için de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca, Çanakkale Belediyesi bünyesinde toplu taşıma araçlarında görev yapan kadın şoförlere de, Rotary Kulübü tarafından Meslek Onur Ödülü takdim edildi.