Hoş Geldin Bebek Paketi

Hoş Geldin Bebek Paketi

Çanakkale Belediyesi, kentliye yaşamının her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler ile hizmet üretmeye devam ediyor. Bunlardan en yenisi olan ve kentimizde bulunan doğum yapan ( 0-6 ay ) kadınlara yönelik hazırlanan “Hoş geldin Bebek Paketi” projesi, hayata geçti.

Yeni doğum yapan kadınların faydalanabileceği Hoş geldin Bebek Paketi; bebek şampuanı, bebek havlusu, zıbın takımı (tulum, önlük, şapka, çorap, uzun kollu çıtçıtlı body), penye battaniye, içeriyor.

Paketten faydalanmak için bebeğin nüfusa kayıtlı olması şartıyla Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

(Paketten faydalanacak aile Çanakkale Belediyesi merkez ve mücavir alanda ikamet etmelidir.)

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü

444 17 17 – 1125/1126