Başkan Gökhan'dan Arıburun İlkokulu'na Ziyaret

Başkan Gökhan'dan Arıburun İlkokulu'na Ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eğitime destek olmak amacı ile yürüttüğü okul ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Gökhan, okul ziyaretleri kapsamında 6 Şubat 2019 Çarşamba günü, Arıburun İlkokulu'nu ziyaret etti. Başkan Gökhan'ı okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler karşılarken, ziyaretlerde kentteki çalışmalar ile güncel konulara ilişkin sohbetler gerçekleşti. Başkan Gökhan, her okul ziyaretinde olduğu gibi Arıburun İlkokulu'nda da okulun özellikle fiziki ihtiyaçlarına ilişkin istekleri dinleyerek not aldı.

Çocukların ve gençlerin iyi koşullarda eğitim görebilmesi amacı ile Çanakkale Belediyesinin okullara verdiği desteklerin devam edeceğini ifade eden Başkan Gökhan ayrıca, Arıburun İlkokulu'na da listesi öğretmenler tarafından hazırlanan 65 adet okuma kitabı hediye etti.