Başkan Erkek'ten Görev Başındaki Personellere Bayram Ziyareti

Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Ramazan Bayramında görevli olan Belediye çalışanlarını ziyaret ederek hem çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de bayramlaştı.

Başkan Erkek, 12 Nisan Cuma günü gerçekleşen programı kapsamında Güzelyalı ve Merkez İleri Biyolojik Arıtma Tesisleri, Veolia Çanakkale Atık Toplama Operasyon Merkezi, Yeni ve Eski Mezarlık, Teknik Hizmetler Kampüsü, İçme Suyu Arıtma Tesisi, Veterinerlik, Park Bahçeler, Hal, İtfaiye, Su ve Kanalizasyon ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerinin bayramda görevli personelleri ile dış birimlerde bir araya geldi.

Belediye çalışanlarına ikramda bulunarak Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Erkek, çalışmalar hakkında da personelden bilgi alarak, ziyaretlerini sohbet ve hatıra fotoğrafları çekimi ile sonlandırdı.

Bayram ziyaretleri sırasında Cuma Pazarını da gezen Başkan Erkek, esnaf ve kentliler ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

12.04.2024 16:23