Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'a Veda Ziyaretleri…


Başkan Gökhan'a Veda Ziyaretleri…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, DİSK Genel-İş Çanakkale Şube Yönetimi ile Yalı Camii Eski İmamı Erdoğan Uz ve Uluoba Süt Ürünleri Çiftliği’nin Sahibi Mehmet Akif Hut’u ağırladı. 

Başkan Gökhan ziyaretler kapsamında ilk olarak DİSK Genel-İş Çanakkale Şube Başkanı Serkan Keskin ve yönetimini makamında ağırladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette Keskin, Belediye Başkanlığı görevi süresince kente verdiği katkılar nedeni ile Başkan Gökhan’a teşekkürlerini sunarak, TEMA Vakfına Başkan Gökhan adına yapılan 22 adet ağaç bağışı belgesi ve sendika yeleği takdim etti.

Ardından Yalı Camii Eski İmamı Erdoğan Uz’u makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyetini dile getirdi. 22 yıllık görev süresince kent için yaptığı çalışmalar nedeni ile Başkan Gökhan’a teşekkür eden Uz, çiçek takdiminde bulundu. Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. 

Başkan Gökhan son olarak da Uluoba Süt Ürünleri Çiftliği’nin Sahibi Mehmet Akif Hut’u konuk etti. Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Kente verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerini sunan Hut, çiftlik ürünlerinden oluşan hediye takdiminde bulundu. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.


29.03.2024 18:20