Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ, Emlak İstimlak ve Sağlık İşleri Müdürlüğü Personeli, Av. Cem Özgider, Çanakkale Özel Haber Yayın Sahibi Volkan Özbertun ve Gökhan Özbetrun ile Belediye Meclis Üyelerini ağırladı.  
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan 28 Mart 2024 Perşembe günü gerçekleşen nezaket ziyaretleri kapsamında ilk olarak, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ ile birlikte Gelecek Partisi Çanakkale Belediye Başkanı Adayı Vahap Özsüer’i makamında ağırladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette Karadağ ve Özsüer, Çanakkale’ye verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Gökhan’a teşekkürlerini sunarak hediye takdiminde bulundu.
Başkan Gökhan ardından Emlak İstimlak ve Sağlık İşleri Müdürü Zeki Çakır ile personeliyle bir araya geldi. Gökhan, kente yönelik hizmetlerinden dolayı Emlak İstimlak ve Sağlık İşleri personeline teşekkür ederek, bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret sonunda Çakır, Başkan Gökhan’a hediye takdim etti.
Başkan Gökhan’ın bir sonraki konuğu Av. Cem Özgider oldu. Özgider’i makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.
Başkan Gökhan ardından Özel Haber Yayın Sahibi Volkan Özbertun ve Gökhan Özbetrun ile makamında bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, Belediye Başkanı olarak görev yaptığı süre zarfında halkın haber alma özgürlüğü konusunda kente sundukları katkılar için Volkan Özbertun ve Gökhan Özbetrun’a teşekkürlerini iletti.
Başkan Gökhan son olarak Belediye Meclis Üyeleri Birten Sarıbaş, Erdal Gezen, Kanber Koç ve Mesut Dinç’i makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, birlikte görev aldıkları süre boyunca kentin gelişimine sundukları katkılar nedeni ile meclis üyelerine teşekkür etti. Keyifli bir sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda Meclis Üyeleri Başkan Gökhan’a görevi süresince Çanakkale için yaptığı özverili çalışmaları nedeni ile teşekkürlerini ileterek hediye takdiminde bulundu.


29.03.2024 10:38