İsmetpaşa Mahalle Meclisinden El Sanatları Sergisi Ve Halk Oyunları Etkinliği…

Çanakkale Kent Konseyi İsmetpaşa Mahalle Meclisi El Sanatları Sergisi ve Halk Oyunları etkinliği mahalle meclisi çalışma ofisinde geniş katılımla gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Vekili Emine Kardelen’in katılımı ile gerçekleşen etkinlik, İsmetpaşa Mahalle Meclisi Başkanı Mehmet Yıldırım’ın açılış konuşması ile başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Vekili Emine Kardelen ise etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından İsmetpaşa Mahallesi Halk Oyunları Çalışma Grubunun halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. Halkoyunları çalışma grubunun sergilediği performans izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Halk oyunları gösterisinin ardından etkinlik, sergi açılışı ile devam etti. Kurdele kesimi ile gerçekleştirilen açılışın ardından Başkan Vekili Kardelen ve konuklar, Dikiş, Nakış ve El Sanatları Çalışma Grubunun dönem boyunca yaptıkları el emeği eserlerden oluşan sergiyi gezdi. Sergideki eserleri inceleyen Başkan Vekili Kardelen, sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Başkan Vekili Kardelen, sergide emeği geçen eğitmenlere çiçek takdiminde bulundu. Program düzenlenen kokteyl ile son buldu.

09.05.2018 ( 15.38 )