1. Çanakkale Tarım Fuarı Başladı…

Çanakkale Belediyesi ve çeşitli kurum, kuruluşların destekleri ile düzenlenen Çanakkale 1. Tarım Fuarı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törenle açıldı.

Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar’ın da katılımı ile gerçekleşen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmaları ile devam eden etkinlikte söz alan Belediye Başkan Vekili Ünüvar, Çanakkale Belediyesi tarafından hizmete sunulan Tohum Sandığı ve Hobi Bahçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Çanakkale’de tarım ve hayvancılığın gelişmesi amacı ile belediye tarafından sunulan desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile 1. Çanakkale Fuarı açılışı gerçekleştirilirken, sonrasında katılımcılar fuar alanında kurulan stantların gezdi. Başkan Vekili Ünüvar, fuar alanında kurulan Çanakkale Belediyesi standını ziyaret ederek, stantta yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

02.05.2018 ( 15.36 )