ÇOMÜ'lü Öğrencinin Doğum Günü Hediyesi Başkanlık Koltuğu Oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Neslihan Gök, sosyal medya aracılığıyla ulaştığı Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan bir ricada bulundu. Başkan Gökhan, doğum günü olan 23 Nisan’da başkanlık koltuğuna oturmayı dileyen öğrenciyi kırmadı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a sosyal medya üzerinden mesaj gönderen ÇOMÜ’lü öğrenci Neslihan Gök, 23 Nisan tarihinde doğum günü olduğunu ve bu nedenle kısa bir süre de olsa Başkanlık koltuğuna oturmak ve Başkan Gökhan ile tanışmak istediğinden söz etti.

Bu isteği kırmayan Başkan Gökhan ise, öğrenci Neslihan Gök’ü makamına davet etti. Başkanlık koltuğuna oturarak hayalini gerçekleştiren Neslihan Gök, “23 Nisan doğum günüm olduğundan Başkanımıza, Başkanlık koltuğuna oturmak istiyorum gibi esprili bir mesaj attım. Amacım aslında koltuk değil Başkanımızla tanışmaktı. Ben altı yıldır Çanakkale’deyim ve kendisini her yerde görüyoruz. Sürekli halkın içinde, sokaklarda. Kendisi seviyoruz. Aslında kendisi ile tanışmak ve sohbet etmek için bu şekilde esprili bir masaj attım. Ancak bu kadar ciddiye alınacağını düşünmemiştim” diyerek teşekkürlerini iletti.

Öğrenciyi ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan ise, “Bir üniversite öğrencisi genç bir kadın olarak kendine söylüyorum; Çanakkale Belediye Başkanlığına bir kadın tarafından talip olunmalı diyorum. Medeni cesaretin için seni kutluyorum. Bir mesajla koltuğa oturmak istediğini söylemişsin. Ben böyle şeyleri seviyorum. Memnuniyetle kabul ederim çünkü koltuk benim koltuğum değil, koltuk halkın koltuğu. Sen de bu halktan birisin. Bu koltukta oturup içinde olan bir hevesi burada takdir etmiş olman gayet doğal. Böyle bir istemin olmuş. Genç arkadaşların her türlü talebini karşılamaya hazırız. Çünkü biz onların mutlu olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan, bir süre Başkanlık koltuğunda oturan Neslihan Gök’ün ilk konuğu da CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek oldu. Milletvekili Erkek de, öğrenci Gök’ü tebrik ederek bir süre sohbet etti.

27.04.2018  (14.48)