Çanakkale Belediyesinden 1. Proje Pazarında Troia Yılı Vurgusu…

Çanakkale 1.Proje Pazarı, 25 Nisan 2018 Çarşamba günü Troypark AVM’de düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Açılış törenine Vali Yardımcısı Tahir Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve davetliler katıldı. ÇOMÜ Rektörü Acer ve Vali Yardımcısı Şahin’in yaptığı konuşmaların ardından kesilen kurdele ile 1. Proje Pazarı açıldı. Kurdele kesimimin ardından konuklar stantları gezdi.

Çanakkale Belediyesi de açtığı stant ile 1. Proje pazarında yer aldı. UNESCO tarafından Troia Antik Kenti’nin Dünya Kültür Mirası listesine alınışının 20. yılı nedeni ile ilan edilen 2018 Troia Yılı çalışmalarını hızla sürdüren Çanakkale Belediyesi, 1. Proje Pazarında da tanıtım çalışmalarına devam etti.

Stantta 2018 Troia Yılı nedeni ile düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verilirken, Troia Yılına özel hazırlanan materyaller de konuklara dağıtıldı. Troia Yılı tanıtım çalışmalarının yanı sıra standı ziyaret eden konuklara Çanakkale Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgiler verildi.

26.04.2018 ( 13.52 )