Çocuk Kültür Evi Korosundan Muhteşem 23 Nisan Konseri

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "23 Nisan Konseri"yle kentliyle buluştu. Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisi'nde düzenlenen ve izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılanan konsere, Belediye Başkan Vekili İbrahim Can Ergun başta olmak üzere çok sayıda veli ve kentli katıldı.

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi bünyesinde kurulan ve 20 Kasım 2016 tarihinden bu yana çalışmalarını Koro şefi Özgür Akşan ve korrepetitör Öğr. Gör. Zafer  Tural yürütücülüğünde sürdüren, 32 koristin katılımcı olduğu Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi Korosu'nun son konserinde sunuculuk görevini de koristlerden Şevval Yolal üstlendi. İzleyicilerden tam not alan konserde koristelere vurma çalgılarda Olkan Yalçınkaya, bas gitarda ise Kerem güvenç eşlik etti. Konser programında yer alan "Nerde" isimli parçada koristlerin aileleri de sahneye çıkarak onlara eşlik etti. Oldukça keyifli anlara sahne olan konser koro şefinin Çocuk Kültür Evi Koordinatörü Evren Aldoğan ve Çocuk Kültür Evi çalşanları Eda Turna, Gözde Kök, Serkan Gündüz, Kadriye Sağlam, İlayda Gerçek ve Tülay Elmas'ı sahneye çağırması ve "Sanki Her Tarafta Var Bir Düğün (23 Nisan)" isimli parçanın birlikte söylenmesi ile son buldu. Konser, başkan vekili  İbrahim Can Ergun'un ekibe çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

25.04.2018  (13.50)