23 Nisan Coşkusu Tüm Kente Yayıldı…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm ülkede olduğu gibi Çanakkale’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 23 Nisan coşkusunun en fazla yaşandığı etkinliklerden biri ise Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Tahta At Çocuk Şenliği oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri 23 Nisan 2018 Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Atatürk anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Belediye Başkan Vekili İbrahim Can Ergun, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve kentliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenkler sunuldu.

Tahta At Çocuk Şenliği Miniklerin Akınına Uğradı

23 Nisan’ın her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gören etkinliklerinden biri, Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Tahta At Çocuk Şenliği oldu. Barış Kordonu, Kordonboyu ve Özgürlük Parkı’nda düzenlenen Tahta At Çocuk Şenliğinde, çocuklar için kurulan stantlar, birbirinden renkli oyunlar, animasyon gösterileri, atölye çalışmaları ve daha pek çok etkinlikte, minikler gün boyu eğlenme ve bayram coşkusunu yaşama fırsatı buldu. Belediye Başkan Vekili İbrahim Can Ergun ve Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar da Barış Kordonu, Kordonboyu ve Özgürlük Parkını ziyaret ederek, hem etkinlikleri inceledi hem de minik kentlilerle yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

24.04.2018 ( 15.34 )