2. Uluslararası Umut Kongresi Kepez'de Düzenlendi…

19-20 Nisan 2018 tarihlerini kapsayan, Kepez Belediyesi ile Rating Academy ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası Umut Kongresi 19 Nisan 2018 Perşembe günü Kepez Turhan Mildon Kültür Merkezi’nde başladı.

Kongre açılışına CHP Genel Sekreteri M. Akif Hamzaçebi, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, İlçe Belediye Başkanları ve davetliler katıldı. Açılış konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da konuşmacı olarak katıldığı birinci oturumuna geçildi. Başkan Gökhan, konuşmasında güncel konulara ilişkin değerlendirmede bulunurken, Çanakkale Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Oturumun ardından Şehit Sahil Güvenlik Seyir Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel Meydanı’nda zeytin ağacı dikildi.

Başkan Gökhan, kongrenin ardından Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen temel atma ve toplu açılış törenine katıldı. Şehit Astsubay Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen törene CHP Genel Sekreteri M. Akif Hamzaçebi, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, İlçe Belediye Başkanları katılım gösterdi. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile toplu açılış gerçekleştirildi.

20.04.2018  (15.06)