Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları periyodik olarak yerinde incelemeye devam ediyor.

Başkan Gökhan, teknik inceleme gezisi kapsamında 20 Nisan 2018 Cuma günü Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binası ile Hal esnafını ziyaret etti.

Başkan Gökhan ilk olarak inşası hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasında incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Gökhan, teknik ekipten inşaatın ilerlemesi hakkında bilgi aldı.

Gökhan ardından geçici süre ile eski Carrefour binasında hizmet veren hal esnafını ziyaret etti. Burada incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, hal esnafı ile de sohbet ederek istek ve taleplerini dinlerken, çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

Yaş Sebze ve Meyve Hali binasında geçtiğimiz günlerde yaşanan yangın nedeni ile geçici bir süre eski Carrefour binasında hizmet sunan hal esnafı, 4 Nisan 2018 tarihinde tamamlama ihalesi yapılan ve kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan yeni Çanakkale Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali binasında hizmet veremeye devam edecek.

20.04.2018  (14.36)