Miraç Kandilinde Büyük Önder Atatürk Ve Tüm Şehitlerimiz İçin Dualar Okundu, İkramlar Yapıldı…

Miraç Kandili olması nedeniyle 13 Nisan 2018 Cuma günü Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale'den Afrin'e tüm şehitlerimiz için kentteki camilerde mevlit okutulurken, pilav ve pişi ikramı da gerçekleşti.

Çanakkale Belediyesinin organizasyonuyla, Miraç Kandilinde Esenler Mahallesi Şehitler Cami, Barbaros Mahallesi Dumlupınar Camii ve Tatarlar Cami, İsmetpaşa Mahallesi Aslanca Cami, Namık Kemal Mahallesi Kurşunlu Cami, Cevatpaşa Mahallesi Necippaşa Cami, Fevzipaşa Mahallesi Tıflı Cami ve Kemalpaşa Mahallesi Yalı Camiinde mevlit okuması gerçekleşti. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale'den Afrin'e tüm şehitlerimiz için okunan mevlitlerin ardından kentlilerimize pilav ikram edildi.

Ayrıca, Cuma Pazarının ana giriş ve yan giriş kapılarında da pişi ikramı gerçekleşti. Pişi ikramına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkan Vekili Mehmet Soylu, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık başta olmak üzere Kent Gönüllüleri de destek verdi.

Belediye Başkan Vekili Mehmet Soylu ayrıca, camileri de gezerek kentlilerin kandilini kutladı.

13.04.2018 ( 15.24 )