Başkan Vekili Soylu'ya Bebek Paketi Hediyesi…

Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, kısa bir süre önce dede olan Belediye Başkan Vekili Mehmet Soylu’ya Hoş Geldin Bebek Paketi taktim etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ve Kent Gönüllüleri, yeni dede olan Başkan Vekili Soylu’yu tebrik etti.  Başkan Yardımcısı Ünüvar, Çanakkale Belediyesi tarafından kentimizde yeni doğan bebeklerin ilk ihtiyaçlarını karşılamak ve ailelere destek olabilmek amacıyla hazırlanan Hoş Geldin Bebek Paketi, Bebek Bakım ve Emzirme Kabini kartı ve Başkan Gökhan’ın mektubunu takdim ederken, sağlıklı ve uzun bir yaşam dileğinde bulundu. Tebrikleri kabul eden Başkan Vekili Soylu, Bebek Paketi için Başkan Yardımcısı Ünüvar’a teşekkür etti.

12.04.2018 ( 16.32 )