Başkan Gökhan'dan Yeşil Yerel Yönetim Ve Kültür Merkezi'ne Teknik İnceleme Gezisi…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, inşası tüm hızı ile devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasında teknik incelemede bulundu.

Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi inşaat alanında gerçekleşen teknik inceleme gezisinde Başkan Gökhan’a Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla ile Özleyiş Çetin’in yanı sıra birim müdürleri belediye teknik ekibi ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. İlk olarak inşaat alanında genel incelemeler yapan Başkan Gökhan, ardından bina içerisinde de incelemede bulundu. Başkan Gökhan yaptığı incelemeler sırasında, devam eden çalışmalar hakkında da belediye teknik ekibi ve yüklenici firma yetkilerinden bilgi aldı.

09.11.2017 ( 17.26 )