Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı…

Zaman bizleri erdeme ve bilgiye ulaştıran en önemli değerlerdendir. Doğru, verimli, güzel işlerle, güzel insanlarla, üreterek, paylaşarak yaşandığında ise yaşamın tadına doyum olmaz. Bu değerlerle geçirilen bir zamanla da yaşlanılmaz, sadece yaş alınır.

Bu duygu, deneyim, yaşanmışlık yüklü miras ile ilgili yapılması gerekense şüphesiz ki onu paylaşmak ve gelecek kuşaklara aktarabilmektir. Değerli hemşerilerim, yol arkadaşlarım, barışa adım adım kanat olmak bu değerli bilgi paylaşımından geçer. Biliniz ki, bizlerin geçmişi, değerli gençlerimizin, güzel çocuklarımızın geleceğine yön verecek, ışık tutacaktır.

Sevgili gençler; yaşlılardan öğrenin, tecrübelerinden faydalanın, birlikte zaman geçirin, onlardan Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü, Cumhuriyeti, Demokrasiyi, Barışı dinleyin, onlardan güzel ülkemizin ne zorlu yollar aşarak bugünlere geldiğini dinleyin, aydınlık yarınlarınızı kurmak için, önce geçmişinize sahip çıkın.

Barışın ve Özgürlüklerin Kenti Çanakkale’nin yaşlısı da kendisini özel ve ayrıcalıklı hissetsin, bu kentin tüm güzelliklerinden faydalansın diye gerek sosyal yaşam evlerimizde, gerekse parlayan yıldızımız Altın Yıllar Yaşam Merkezinde yoğun çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bizler güzel kentimiz Çanakkale’de çocuğuyla, genciyle, büyükleriyle birlikte varız ve güneşli günlere yine hep birlikte yürüyeceğiz.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, mutlu ve barış dolu yarınlara yaşlanmak temennimle tüm kıdemli hemşerilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

Ülgür GÖKHAN