Turgut Reis Ortaokulu'ndan Başkan Gökhan'a Teşekkür Ziyareti…

Turgut Reis Ortaokulu Müdürü Şule Yıldızoğlu, öğrenciler ve okul aile birliği ile birlikte Çanakkale Belediyesi’nin destekleri nedeni ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

2017-2018 eğitim öğretim dönemine yeni binasında başlayan Turgut Reis Ortaokuluna Çanakkale Belediyesi tarafından yaptırılan müzik sınıfı, kütüphane ve bahçe düzenlemesi sonrasında Başkan Gökhan’a teşekkür etmek amacı ile gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Yıldızoğlu’na Turgut Reis Ortaokulu öğrencileri Sıla İkbal Yılmaz, İnci Deniz ve Orçun Mete Sezer’in yanı sıra okul aile birliği üyeleri de eşlik etti. Turgut Reis Öğrencileri Sıla İkbal Yılmaz, İnci Deniz ve Orçun Mete Sezer, Başkan Gökhan’a destekleri nedeni ile teşekkür ederken, çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

Çanakkale Belediyesi’nin sunduğu desteklerin öğrencilere daha iyi eğitim verebilmeleri adına önemli olduğunu vurgulayan Okul Müdürü Yıldızoğlu, öğretmen ve öğrencilerin mutluluğunu dile getirerek, Başkan Gökhan’a okul yönetimi ve öğretmenleri adına teşekkürlerini iletti. Okul aile birliği üyeleri ise Çanakkale Belediyesinin öğrenciler için sunduğu imkanlardan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan ise, çocukların ve gençlerin ülkenin geleceği olduğunu, bu nedenle de onların eğitimi için geren tüm desteği sunmaya hazır olduğunu ifade etti. Gelen talepleri olanaklar çerçevesinde karşılamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Gökhan, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar diledi.

Sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda Başkan Gökhan, öğrencilere hikaye kitabı hediye etti.

25.09.2017 ( 17.34 )