Belediyespor Teknik Heyet İle Sözleşme İmzaladı…

Venüs Sultanlar Ligi’nde kentimizi başarı ile temsil eden Çanakkale Belediyespor, teknik heyet ile sözleşme yeniledi.

18 Eylül 2017 Pazartesi günü düzenlenen imza törenine Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan ile Genel Sekreter İbrahim Can Ergun, Voleybol Şube Sorumlusu Aysun Kavcar, İdari Amir Levent Çetin, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Ada ve Antrenör Üzeyir Özdurak katıldı. Çanakkale Belediyespor’da Altyapı Sorumlusu Yiğit Alkılınç, Yardımcı Antrenör İbrahim Çadır, Altyapı Antrenörü Orkun Kaşıkçıoğlu, Fizyoterepist Emine Yavaş, Altyapı ve Yardımcı Antrenör Can Kasap ile bir senelik kontrat imzalanırken, geçmiş kadroda da yer alan İstatistikçi Yavuz Kaya ve Fizyoterepist Kemal Yaşar’ın sözleşmeleri artı bir uzatıldı.

İmza töreninde konuşan Çanakkale Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan; “Takımımızın her yıl artan bir performans ile başarı grafiği var. Bu sene hedefimiz öncelikle ilk 8, daha sonra Avrupa kupaları, Balkan Şampiyonluğu’nu devam ettirmek, arkasından Avrupa CEV Kupası’nda çok daha iyi yerlere gelmek” dedi.

19.09.2017 ( 16.19 )