Patlamış Mısır Ve Gazoz Eşliğinde Açık Hava Sinema Keyfi Devam Ediyor…

Çanakkale Belediyesi tarafından Özgürlük Parkında düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri bu hafta “Neşeli Günler” ve “Kocan Kadar Konuş” filmleri ile devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Gecelerinde Türk Sinemasının eski ve yeni filmleri kentliler ile buluşmaya devam ediyor. Özgürlük Parkı’nda düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri kapsamında bu hafta ilk olarak 8 Eylül 2017 Cuma günü saat 21:00’de, Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Adile Naşit ve Minur Özkul’un başrollerini paylaştığı “Neşeli Günler” filmi gösterime sunulacak.

9 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 21:00’de ise Şebnem Burcuoğlu’nun Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan ve başrollerini Ezgi Mola ile Murat Yıldırım’ın paylaştığı “Kocan Kadar Konuş” filmi gösterimi yapılacak.

Özgürlük Parkı’nın eşsiz manzarasında patlamış mısır ve gazoz eşliğindeki açık hava sinema keyfine tüm kentlilerimiz davetlidir.

06.09.2017 ( 16.04 )