Başkan Gökhan, Kılıçdaroğlu İle Şehit Ailelerini Ziyaret Etti…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  Adalet Kurultayı nedeni ile Çanakkale’de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Gelibolu ve Eceabat’ta Şehit ailelerini ziyaret etti.

Başkan Gökhan, Adalet Kurultayı’nın 3. Gününde düzenlenen programların ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte ilk olarak Gelibolu’ya geçerek,  Mayıs ayında Şırnak’ın Uludere İlçesi’nde  helikopterin düşmesi sonucunda Şehit olan Binbaşı Koray Onay'ın ailesini ziyaret etti. Ziyarete Kılıçdaroğlu ve Başkan Gökhan’ın yanı sıra Çanakkale Milletvekilleri Av. Muharrem Erkek ile Bülent Öz, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve CHP heyeti de katılım gösterdi. Kılıçdaroğlu,  Şehidin annesi Nahide Onay, babası Süleyman Sinan Onay ve eşi Pınar Onay'a taziye dileklerini iletirken, şehidin 1 yaşındaki kızı Ece Onay'a ise oyuncak bebek hediye etti. Ziyaret, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Şehitler  için dua edilmesinin ardından son buldu.

Kılıçdaroğlu, Başkan Gökhan ve CHP heyeti ardından Gelibolu Belediyesini ziyaret etti. Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Kılıçdaroğlu’nu Belediye binası önünde karşılarken çiçek takdiminde bulundu. Sonrasında Başkanlık makamında konuklarını ağırlayan Özacar, belediye çalışmaları hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.

Kılıçdaroğlu, Başkan Gökhan ve CHP heyeti Gelibolu programının ardından Eceabat’a geçti. Kılıçdaroğlu ve Başkan Gökhan Eceabat ziyareti sırasında, 1996 yılından Marmaris Aksaz'da düşen askeri helikopterde şehit olan Astsubay Ahmet Toprakkarıştıran'ın Annesi Nazire Toprakkarıştıran'ı ziyaret ederek taziyelerini iletti.