Başkan Gökhan Yangın Söndürme Çalışmalarını Takip Etti…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 21 Ağustos 2017 Pazartesi günü öğle saatlerinde Esenler Mahallesi’nde meydana gelen yangın sonrasında İtfaiye ekipleri tarafından yürütülen yangın çalışmalarını takip etti.

116. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı'nın eğitim alanında sebebi belirlenemeyen nedenle çıkan ve kuru otların tutuşması sonrasında büyüyen yangına Çanakkale Belediyesi İtfaiyesi ve Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Yangın söndürme helikopterinin de katıldığı çalışmalar sonrasında yangın kontrol altına alındı. Çanakkale Belediyesi itfaiye ekiplerince yürütülen yangın söndürme çalışmalarını takip eden Başkan Gökhan, ekiplerden söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgede soğutma çalışması başlatıldı.

21.08.2017 (16:11)