Başkanvekili Şimşek Şehit Ailesi Ve Esnaf İle İftarda Bir Araya Geldi...

Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek, 16.06.2017 Cuma günü Şehit Yaşar Yeniören adına verilen iftara ve Arslanca Sokak Esnafı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek, ilk olarak Boğaz 2000 Lokantası’nda Şehit Yaşar Yeniören adına verilen iftar programına katıldı. Başkanvekili Şimşek, burada Şehit Yaşar Yeniören’in eşi Duygu Yeniören ve 2 çocuğu ile bir araya geldi. Başkanvekili Şimşek, Şehit Yaşar Yeniören’in eşi Duygu Yeniören ile yaptığı sohbetin ardından Arslanca Sokak Esnafı tarafından düzenlenen iftar programına geçti.

İsmetpaşa Mahallesi Arslanca Sokak’ta düzenlenen iftar programında esnaf ile bir araya gelen Başkanvekili Şimşek’e, sokak esnafı çiçek takdiminde bulunuldu. Dualar ile açılan iftarın ardından program, keyifli bir sohbet ortamı ile son buldu.

19.06.2017 ( 17.19 )