Mahalle İftarları Fevzipaşa Mahallesi'nde Son Buldu…

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi ve Mahalle Muhtarlıkları tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen Mahalle İftarları, Fevzipaşa Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı ile sona erdi.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi Fevzipaşa Mahalle Meclisi ve Fevzipaşa Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar programı, 14.06.2017 Çarşamba günü Fevzipaşa Mahallesi Maşatlık Mevkiinde gerçekleştirildi. Fevzipaşa Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Çanakkale Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Çanakkale Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan, Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Keyifli bir sohbet ortamında geçen iftar programında konuşan Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek, eski geleneklerin yaşatılmasının önemine değindi. Başkanvekili Şimşek, Ramazan ayında kentliler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi ve Mahalle Muhtarlıkları organizasyonunda bu yıl 03.06.2017 Cumartesi günü Cevatpaşa Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı ile başlayan Mahalle İftarları, Fevzipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programı ile son buldu.

15.06.2017 ( 16.25 )