Barbaros Mahallesi İftar Programında Bir Araya Geldi...

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi ve Mahalle Muhtarlıkları tarafından geleneksel olarak düzenlenen Mahalle İftarları kapsamında 12.06.2017 Pazartesi günü Barbaros Mahallesinde düzenlenen iftar programında mahalle sakinleri iftar programında bir araya geldi.

Hava muhalefeti nedeni ile ertelenen Barbaros Mahallesi iftar programı, 12.06.2017 Pazartesi günü Dumlupınar Camisi önünde düzenlendi. Barbaros Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, Çanakkale Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Dualar ile açılan iftarın ardından konuşma yapan Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek, kentliler ile Ramazan ayında bir araya gelerek iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, “Müslüman’ın Müslüman’a kırdırıldığı kötü günlerden kardeşçe yaşadığımız günlere geçelim istiyoruz. Bundan sonra her yerde kardeşçe yaşayalım kardeşçe hep beraber birlik olalım” dedi.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi ve Mahalle Muhtarlıkları tarafından düzenlenen Mahalle iftarları, 13.06.2017 Salı günü Dardanos Köyü ve 14.06.2017 Çarşamba günü Fevzipaşa Mahallesi’nde düzenlenecek olan iftar programı ile son bulacak.

13.06.2017 ( 16.15 )