Kentliler Mahalle İftarlarında Bir Araya Geliyor…

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi ve Mahalle Muhtarlıkları tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen Mahalle İftarlarında kentliler bir araya gelmeye devam ediyor.

Kentlilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen Mahalle İftarları, 09.06.2017 Cuma Günü Kemalpaşa Mahallesi, 10.06.2017 Cumartesi günü Namık Kemal Mahallesi ve 11.06.2017 Pazar Günü Güzelyalı’da gerçekleştirildi. Mahalle İftarlarında bir araya gelen kentliler, Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek’in katılımı ile gerçekleştirilen iftar programlarında keyifli bir sohbet ortamı içerisinde iftarlarını açtılar.

İftar programlarında konuşan Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek; “Çocuğu, genci, yaşlısı ile eski mahalle kültürlerini yaşar gibiyiz. Geçmişte komşularımız ile ne kadar güzel bir arada muhabbet içerisindeydik. Bugün yine hep birlikte burada dostlukla yemeğimizi yedik, orucumuzu açtık. Her yıl sizler ile birlikte Ramazan ayında birlikte oluyoruz. Bundan sonra da birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kentliler, Ramazanda Mahalle iftarları ile kentlileri bir araya getirmesi nedeni ile Çanakkale Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

121.06.2017 ( 14.36 )