Başkan Gökhan İsmetpaşa Mahallesi Sakinleri İle İftar Programında Buluştu...

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi ve Mahalle Muhtarlıkları tarafından geleneksel olarak düzenlenen Mahalle İftarları devam ediyor.

Bu yıl Cevatpaşa Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı ile başlayan Mahalle İftarları, İsmetpaşa Mahallesi’nde 07.06.2017 Çarşamba günü yapılan iftar programı ile devam etti. İsmetpaşa Mahallesi’nde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan, Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirilen iftar programına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

İftar programı nedeni ile İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Gökhan, programda yaptığı konuşmada, barışın kenti Çanakkale’de kentliler ile bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

08.06.2017 ( 16.12 )