LYS İçin Ücretsiz Ulaşım Desteği…

10-11 Haziran ve 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek olan kentlilerimiz için Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerekli önlemler alınırken, aynı zamanda adaylar için ücretsiz ulaşım desteği de sağlanacak.

2017 LYS sınavına girecek olan adayların sınavlarına rahat bir ortamda girebilmesi ve hızlı ulaşım sağlayabilmeleri amacı ile Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından alınan önlemler kapsamında, sınav öncesinde ve sonrasında yeterli sayıda toplu taşıma aracı hizmet verecektir.

Sınava girecek adaylar, sınava giriş belgelerini ve nüfus cüzdanlarını ibraz etmeleri koşuluyla, 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde siyah plakalı belediye otobüsleri ve özel halk otobüsleriyle ücretsiz ulaşım sağlayabilecekler.

Çanakkale Belediyesi olarak sınava girecek tüm adaylara başarılar dileriz.

08.06.2017 ( 15.15 )