Belediye Personeli İle İftar Programında Bir Araya Geldi...

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, geleneksel olarak Belediye personeline düzenlediği iftar programının ikinci bölümü 02.06.2017 Cuma günü Belediye Çalışanları Eğitim ve Sosyal Tesisleri bahçesinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

İftar programına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, birim müdürleri, Mahalle Muhtarları ile belediye personeli ve aileleri katıldı. Programda konuşan Tüm Bel Sen Şube Başkanı Zeki Önder ve Genel İş Şube Başkanı Erdinç Uslan, Başkan Gökhan’a iftar programının belediyenin kendi çalışanlarının yerinde yapabildikleri için teşekkürlerini iletti.

Programda konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan daha güzel bir kent için mücadele verdiklerini belirterek; “Burada el birliği ile sizlerle bu kentte bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Burada, bu kentte yaşayan insanların temsilciliğini yapıyoruz. Bu noktada da kent iyi bir yere gelsin, refah, mutluluk, huzur içerisinde yaşayabilmek için insanlar bizlere güveniyorlar ve bizlere görev veriyorlar. Sizlerle birlikte bu işi layığı ile yapmak için hep beraber burada güzellikleri yaratmaya çalışıyoruz. Bu açıdan baktığımızda hep beraber Çanakkale’de iyi şeyler yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bunun mücadelesini veriyoruz. En tehlikeli ve en kötü şey israf. Hiçbir kaynağı ise israf etmememiz, her şeyi yerli yerinde yapmamız gerekir.

Konuşmasını sürdüren Başkan Gökhan; “Burada hep birlikte keyifli bir iftar yemeğindeyiz. Burası çalışanlar için yapıldı. Mekânlarımızı, belediyenin elindeki bütün olanakları, halkın yararına sunmaya çalışıyoruz. Sağlıklı Yaşam Parkı’ndan Özgürlük Parkına, sosyal tesislerimiz, Altın Yıllar Yaşam Merkezimiz, yüzme havuzumuz, Atam Kreşimiz, daha birçok alanda oradaki çocuklara yönelik bilim merkezimiz, bunların hepsi belediyenin. Yani bu kent halkına ait kaynaklar. Bu kaynakların yine bu kent halkına aktarılması düşüncesi ile hareket ettiğimiz için verimli sonuçlar elde ediyoruz. Yani, israf etmiyoruz. Kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışıyoruz. Bunu da başardığımızı söyleyebilirim. Adım adım ileri doğru gidiyoruz” dedi.

05.06.2017 ( 16.16 )