Başkan Gökhan'dan Psikolog Şerifoğlu'na Plaket...

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten “Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi”nin başlattığı proje kapsamında, belediye çalışanlarına yönelik Kişisel Gelişim Eğitimleri veren Uzman Klinik Psikolog Tahsin Şerifoğlu’na plaket takdiminde bulundu.

“Etkili İletişim Becerileri, Duygusal Zekâ ve İş Başarısı, Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü” olmak üzere dört ana başlıkta 130 belediye personeline Uzman Klinik Psikolog Tahsin Şerifoğlu tarafından eğitim verildi. Şerifoğlu, yaygın eğitim metotları üzerine planlanarak gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında katılımcı personelin birimler arası iletişimi güçlendirmek ve ekip çalışmalarındaki dinamizmin arttırılması üzerine sunumlar gerçekleştirdi.

7 Hafta süresince, haftalık 16 saatlik periyotlar ile sona eren eğitim sonunda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Uzman Klinik Psikolog Tahsin Şerifoğlu’nu makamında ağırlayarak, katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Ünüvar, Özdeyiş Çetin ve Ali Sürücü’nün de yer aldığı ziyaret karşılıklı sohbet ile son buldu.

30.05.2017 ( 15.42 )