Eğitim-İş 5. Genel Kurulu Yapıldı...

Eğitim-İş Çanakkale Şubesi’nin 5’inci olağan Genel Kurulu 27.05.2017 Cumartesi günü Çanakkale Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Çanakkale Milletvekilleri Avukat Muharrem Erkek ile Bülent Öz, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan ve CHP İl Başkanı Nejat Önder’in katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda divan seçiminin ardından genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Genel kurulda açılış konuşmasını yapan Eğitim-İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Mantaş’ın ardından konukların konuşmalarına geçildi. Konuşmaların sonrasında faaliyet ve mali rapor okunarak oylandı. Oylama sonrasında ise seçime geçildi.

29.05.2017 ( 15.28 )