Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Konuklarını Ağırladı...

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İda Dayanışma Derneği yöneticileri ile Genç Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe Taraftar Derneği üyelerini makamında ağırladı.

İlk olarak İda Dayanışma Derneği üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İklim değişikliği ve özellikle yenilenebilir enerji konusunda toplumsal farkındalığı arttırmak ve örnek projeler yaratmak adına yerel yönetim ve sivil toplum işbirliği konusunda dernek yöneticileri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Fenerbahçe Basketbol takımının Euroleague Final Four maçlarını İskele Meydanı’nda led ekrandan yayınlayarak, ülke genelinde diğer belediyelere de örnek olan Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletmek için Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret eden Genç Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe Taraftar Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a çiçek ve adının yazılı olduğu takım atkısını takdim etti. Karşılıklı sohbet ile geçen ziyarette Genç Fenerbahçeliler Derneği ve Fenerbahçe Taraftar Derneği üyeleri Başkan Gökhan’a plaket takdiminde bulunurken, ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

26.05.2017 ( 10:00 )