19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Çanakkale'de Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile kutlandı.

Belediye Başkan Vekili Erkan Aygören’in de katıldığı tören Atatürk Anıtına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çelenginin sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdi. Çelenk töreni sonrasında düzenlenen “Bayrak Yürüyüşü” Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında son buldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında düzenlenen halk oyunları gösterileri sonrasında Vali Orhan Tavlı, Belediye Başkan Vekili Erkan Aygören ve beraberindeki heyet Kordonboyunda gençler için kurulan stantları ziyaret etti.

22.05.2017  (14.42)