Yunus Emre Enstitüsü Heyeti Belediyeyi Ziyaret Etti

Yaz döneminde uluslararası öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilecek olan programın planlanması için Çanakkale'ye gelen Yunus Emre Enstitüsü heyeti, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü'yü ziyaret etti.

Uluslararası 20 öğrencinin katılımı ile yaz döneminde gerçekleştirilecek olan programın planlanması için bir dizi temasta bulunmak üzere Çanakkale'ye gelen Yunus Emre Enstitüsü Kültür Sanat Müdürü Boğaç Babür Turna, Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Eğitim Müdürlüğü Uzmanı Abdullah Mesud Doğan ve Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Eğitim Müdürlüğü Uzmanı Özkan Çakmak, beraberinde ÇOMÜ TÖMER Müdür Yardımcısı Cumali Yaşar ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücüyü ziyaret ederek, program ve uluslararası 20 öğrencinin misafir edilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonunda Yunus Emre Enstitüsü heyeti Başkan Yardımcısı Sürücü'ye hediye takdim etti.

18.05.2017  (16.44)