Kardeş Kent Osnabrück'ten Konuk Stajyerler Geldi...

Çanakkale Belediyesi ve Almanya’da bulunan Kardeş Kenti Osnabrück arasında gerçekleştirilen Staj Programı kapsamında, 6 stajyer kentimizde staj yapmaya başladı.

8 – 19 Mayıs 2017 tarihleri arasında devam edecek program kapsamında Çanakkale Belediyesi Atam Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evinde staj yapan Osnabrücklü gençler, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı da makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özlem Eryiğit, Çanakkale Belediyesi Atam Kreş ve Gündüz Bakımevi Eğitim Koordinatörü Tuğba Şahin ile Kardeş Kent Elçisi Esra Sakınmaz’ın da katıldığı ziyarette gençler, eğitim ve staj programları hakkında Başkan Gökhan’a bilgiler verdi.

Staj süreleri boyunca hem kültürel ilişkiler kuracak hem de kent hakkında bilgi sahibi olacak gençlere ziyaret sonunda çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Gökhan, staj programı için de başarı dileklerinde bulundu.

16.05.2017  (14.32)