Mayıs Haftası Etkinlikleri Oldukça Renkli Geçti

Çanakkale Belediyesinin kardeş kenti olan Osnabrück’te her yıl geleneksel olarak kutlanan Mayıs Haftası etkinlikleri bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Etkinliklere Çanakkale’den de Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Koç, Şükrü Tıkıroğlu, Fikri Başer ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın eşi Hale Gökhan’ın yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Süleyman Dara ve Kardeş Kent Elçisi Esra Sakınmaz katıldı.

Osnabrück’teki Tarihi Belediye Binasının Barış Salonundaki resmi tören ve barış metni imza töreniyle başlayan Mayıs Haftası kapsamında pek çok etkinlik ve faaliyet düzenlendi. Çanakkale heyeti de “Kitaplar Dünyayı Dolaşıyor” projesinin etkinliğine Türkçe kitaplarla katılarak, projeye kitap bağışında bulundu. Bunun yanı sıra geleneksel Mayıs Haftası etkinlikleri kapsamında ressam Vahid Novruzov ve Hale Gökhan’ın karma sergisinin de açılışı gerçekleşti. Sergi, davetlilerden büyük ilgi gördü.

Çanakkale heyeti, Mayıs Haftası etkinliklerinin yanı sıra kent gezisi de gerçekleştirerek, Çanakkale’ye döndü.

10.05.2017  (12.00)